Autoworld
Autoworld.com.my  

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Kancil convert Mira L5
rajaazman
post Mar 27 2004, 06:12 PM
Post #1


3rd Gear


Group: Members
Posts: 3
Joined: 27-March 04
Member No.: 35,234



I'm a girl so i dunno much on where to buy parts to convert my Kancil to
Mira L5. SO far dah add bodykit...tuh pon member ckp dah kene
kencing...front + back + seat front n back smua RM2500. Mahal ke??? Skang
dah nyesal so i nak tau where to get parts of Mira L5 especially dia punya
dashboard, gear console, seat fron n back, apa lagi yek...
Also...nak carik shock absorber (klu bleh nak adjustable) + spring under
RM1000. Ada ke? kalau tau kasi tau la to me. Arituh ada org nak jual GAB
nya adjustable + spring Rm1200. Murah ke tuh? Anyway...email me lah klu
ada tips2. Kalau kedai ptg area klg + shah alam ni kat ne? Also tgh duk
carik speaker carrezzaria (or something mcm tuh lah ejaannya). Please help
kay...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
- rajaazman   Kancil convert Mira L5   Mar 27 2004, 06:12 PM


Reply to this topicStart new topic

 





RSS Lo-Fi Version  |  Powered By IP.Board © 2008  IPS, Inc Time is now: 2nd September 2014 - 10:00 PM